Közeledik a tavasz

A Játék Most csapatával pedig összegyűjtöttük Nektek a legjobb kültéri játékokat, hogy felkészülten köszöntsétek a napsütés évszakát! 

A kerti játékok használata kiváló lehetőség arra, hogy kicsalogassuk a gyerekeket a szabadba! Hiszen nincs is annál jobb, mint mikor előbújnak az első meleg tavaszi napsugarak a hosszú téli napok után és végre hosszabb időt tölthetünk a kertben és a játszótéren! 

  1. Hinta: A hinta az elengedhetetlen része a kültéri kikapcsolódásnak. A gyerekek imádják, és ami még jobb, hogy a szórakozás közben fejleszti a gyermek egyensúlyérzékét, mozgáskoordinációját, ritmusérzékét és jó hatással van az idegrendszerre is. Emellett remek testmozgás is, hiszen a megfeszítő-elerenyesztő hinta-mozgás kiválóan hat a izomfejlődésre is. Azáltal, hogy a gyermek jobban összehangolja az izom tevékenységeit, könnyebben fejlődnek a finommotoros képességei is, ami azt jelenti, hogy jobb lesz a kézügyessége, rajzkészsége szem és kéz koordinációja. 
  2. Lábbalhajtós: Ugyan ki ne szeretne kismotoron hasítani? Vagy épp egy rollerrel legyőzni a távolságot az ovi és az otthon között? A gyermekek imádják a lábbalhajtós járműveket, mi pedig összegyűjtöttük Nektek a legjobbakat!
  3. Bowling: A mindig mosolygós Giddy Buggy bowling bábuk biztosan tarolni fognak nálatok is. A színes bowling készlet kül- és beltéren egyaránt használható. A tartós anyagból készült játék hosszú ideig társa lesz gyerekednek, és számtalan élményben gazdag pillanatot fog okozni. A bowling játék elősegíti a szem-kéz koordinációt, valamint a kézügyességet, és támogatja az alapvető számolási készség elsajátítását. 
  4. Boxzsák: Mivel a boksz egy rendkívül összetett sport, így az egész testet megmozgatja. A zsákolásnak rengeteg jótékony hatása van, hiszen minden porcikára szüksége van a helyes technika kivitelezéséhez. Nagyfokú koncentrációra és nagy állóképességre van szükség hozzá. Ezzel a bokszzsákkal gyermeked is igazi kis bajnok lehet! 
    1. Boxkesztyű szett
      2 100 Ft
  5. Homokozó: Tudtad, hogy a homokozás mennyi jótékony hatással bír a gyermekek fejlődésére? Azt már mindannyian tudjuk, hogy a gyerekek játszva tanulnak. Azonban elsősorban ez számukra szükséglet is egyben. Homokozás során, a homok formázása és gyurmázása fejleszti a gyerekek kézügyességét, a finommotorika is fejlődik, azaz összehangoldónak a kis izmok a kézben, melyekre nagy szükségük van az írás, rajzolás és egyéb alapvető funkciók ellátására. Emellett fejlődik a kreativitás, és kiváló szocializációs lehetőség, mivel homokozás közben a gyerekek könnyen játszanak együtt a többiekkel.

Reméljük egy kis segítséget tudtunk nyújtani Neked ezzel a cikkel! Ha bármelyik termékünk elnyerte a tetszésedet, kattints ide, és vásárolj meg minden kelléket a szabadatéri játékokhoz és indítsd felkészülten a tavaszi szezont! 

>