6190

-11%

Márka LEGO

LEGO® DUPLO - Számvonat - Tanulj meg számolni 10954

Elérhetőség:

Elfogyott
Akciós ár 6 190 Ft Lista ár 6 990 Ft
  • Budapesten belül akár aznapi kiszállítással
  • 15.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

  • 8.000 Ft feletti vásárlás esetén AJÁNDÉK❗️

(A vásárlási összege szállítási költség nélkül értendő)

SKU VAJA593606

Akár 24 órán belül

Budapesten

Visszafizetési garancia!

Bankkártyás fizetés

Nehogy lekéssétek a rendkívül népszerű LEGO® DUPLO® Számvonat új, színpompás változatát! A kisgyermekek fel- és lepakolhatják a számozott kockákat, sorba rendezhetik vagy egymásra is pakolhatják őket, hogy egy számfalat építsenek.

Az illusztrált játszószőnyeg még mókásabbá varázsolja az építést. A mozgó kerekekkel, a nyitható tetővel és a barátságos figurákkal kiegészített Számvonat elviszi kisgyermekedet a fantáziadús, fejlődést segítő játék világába!
Ismertesd meg a kisgyermekekkel a számokat a LEGO® DUPLO® Első Számvonatom - Tanulj meg számolni (10954) készlet segítségével! Az ikonikus Számvonat új változata még színesebb játékos tanulást nyújt, mint valahaA tolható vonat a kocsijaiban 10 számozott kockát szállít, emellett vár rátok egy fiú, egy lány és egy kutya LEGO® DUPLO® figurája, amelyek fantáziadús szerepjátékra inspirálnak A kisgyermekek a vonat vezetése, valamint a számozott kockák fel- és lepakolása, egymásra helyezése és sorba rendezése során fejleszthetik finommotoros készségeiket. Miközben felfedezik a játéklehetőségeket, a színeket és a számokat is megismerik Az aranyos szereplőket és színes, könnyen kezelhető kockákat tartalmazó Számvonat ideális a 18 hónapos vagy nagyobb gyermekeknek – és olyan szülőknek, akik szívesen osztoznak óvodásukkal a fejlődési mérföldkövekben A játékkészlet több mint 10 cm magas és 47 cm hosszú, emellett könnyedén kombinálható más LEGO® DUPLO® készletekkel is, így még több fantáziadús játéklehetőséget nyújt A gyermekbarát, illusztrált játszószőnyeg a játékkészlet életnagyságú képeit ábrázolja, ami megmutatja, hogyan kell összeilleszteni az elemeket a vonat megépítéséhez Minden LEGO® DUPLO® játékkészletet úgy terveztünk, hogy a fantáziadús funkciók végtelen, fejlesztő játékra bátorítsák a gyermekeket, amiben a szülők is osztozhatnak velük A LEGO® DUPLO® játékkészletek megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, így az apró ujjakkal is könnyedén felvehetők, elhelyezhetők és szétszedhetők – ami már 1969 óta így van A LEGO® DUPLO® kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú gyermekbiztonsági szabványoknak.

 

Termék részletek

További információ
Akciós Nem 
Szállítási idő Akár ma vagy 1-2 munkanap
Brand LEGO
Nem Mindkettő
Életkor 1 - 2 éves

A Te értékelésed

Értékelés írása: LEGO® DUPLO - Számvonat - Tanulj meg számolni 10954

>