Szállítási információk

 

A Játék Most számára nagyon fontos, hogy a csomagod a lehető leggyorsabban eljusson hozzád.

Nálunk a játékok készleten vannak, így a csomagodat azonnal összeállítjuk, és a munkanapokon 14 óráig beérkező rendeléseket még aznap átadjuk a futárnak, aki azt a legtöbb esetben másnap már kézbesíti neked. A hétvégén és ünnepnapokon leadott rendeléseket a következő munkanapon adjuk át a futárnak.

 

A házhozszállítás költségei:

15.000 Ft fölötti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

15.000 Ft alatti rendelés esetén a szállítási díj 1290 Ft.

Budapest területére választhatsz 4 órán belüli expressz kiszállítást, aminek díja 1990 Ft a rendelés értékétől függetlenül. Az expressz kiszállítást a munkanapokon 8 és 15 óra közötti rendelésekre tudjuk biztosítani.

 

Személyes átvételre nincs lehetőség.

 

Kérjük, hogy a csomagot olyan címre rendeld, ahol a futár munkanapokon 8 és 16 óra között el tud érni téged! Az MPL-től (Magyar Posta Logisztika) a kézbesítés előtt kapni fogsz egy értesítést emailben vagy SMS-ben.

Amennyiben nem tudod átvenni a csomagot, az MPL még egy alkalommal, másnap újra megkísérli a kézbesítést. Ha ekkor sem tudod átvenni a csomagot, akkor azt a Postán további 10 munkanapig tartják neked, addig el tudsz menni érte (erről természetesen hagy neked a postás értesítőt).

 

Az utánvétes csomagot a futárnál a legtöbb esetben bankkártyával is ki tudod fizetni.